Evanghelizare in Penitenciarul Galati si Casa de Cultura a Sindicatelor

Trebuie sa multumesc din toata inima lui Dumnezeu pentru ca si in data de 27.03.2015 El ne-a binecuvantat in mod deosebit si la penitenciarul Galati. M-am bucurat mult ca de data aceasta atat sefa educativului cat si domnul director al penitenciarului Galati, au facilitat iesirea unui numar considerabil de persoane private de libertate. Slavit sa fie Domnul, ca aproape de 90 de suflete au putut asculta mesajul Evangheliei. Gheorghe Ignat, John Lawson, Vasile Tofan si Tony Anthony au vorbit ceea ce Dumnezeu a pus in inima lor. Au fost suflete strapunse de Duhul lui Dumnezeu si multi din cei prezenti si-au exprimat dorinta  de a participa pe viitor la intalnirile Asociatiei ,,Urim si Tumim”.
La sfarsitul timpului pe care l-am avut cu cei care sunt in detentie, am avut un timp deosebit de discutii cu d-l director si d-na directoare a serviciului educativ. M-am bucurat si am laudat pe Domnul sa auzim aprecierile conducerii penitenciarului Galati pentru eforturile pe care le depunem pentru reabilitarea persoanelor private de libertate. Ne rugam in continuare sa putem marturisi cu putere Evanghelia in acel loc dar si pentru a indeplini unele nevoi pe care serviciul educativ le are pentru a-i putea ajuta pe cei necautati, care din pacate nu sunt putini.

Inca o data tin sa multumesc tuturor celor care ne-au sprijinit si din punct de vedere financiar, amintind aici si Biserica preaiubitilor frati din Trossingen, cu care am o legatura apropiata prin  preaiubitii frati Doru Sigel si preaiubitul frate Ioel.

In seara zilei de 27 Martie am putut sa vestim mesajul Evangheliei la Casa de Cultura din Galati. Desi am sperat ca vor veni multi ascultatori, cei 200 care au fost prezenti s-au bucurat de cantari si mesajul Evangheliei vestit de preaiubitul frate Tony Anthony. Le multumesc din inima si pe aceasta cale preaiubitilor frati de la Izvorul Mantuirii din Bucuresti, preaiubitul frate Romeo Stan, Natan, Dan si ceilalti care au inaltat Numele Domnului prin cantari. Desi nu sunt adeptul metodei de a-i chema in fata pe cei care au raspuns mesajului Evangheliei printr-o ridicare de mana, am fost surprins sa vad 6 sau 7 suflete care au iesit in fata avand lacrimi in ochi. Binecuvantat sa fie Domnul. Unul seamana, altul uda, Dumnezeu este Acela care face sa creasca. Ne rugam ca Dumnezeu sa binecuvinteze orasul Galati si Romania.

  • alt
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt

No Comments