Evanghelizare in Penitenciarul Focsani

Doresc sa incep aceste randuri multumind din toata inima lui Dumnezeu, pentru dragostea si indurarea pe care ne-a aratat-o, dar si tuturor celor care au fost parte in aceasta minunata lucrare de vestire a Evangheliei in inchisori, implicandu-se financiar, si prin rugaciuni aduse pe altarul lui Dumnezeu.

Binecuvantat sa fie Tatal, Fiul si Duhul Sfant.De asemenea vreau sa multumesc din toata inima preaiubitilor frati si surori din Biserica Baptista nr1 din Viena, Biserica Penticostala Maranata din Kapfenberg, Biserica Emaus din Graz, care s-au alaturat financiar acestei lucrari. Dumnezeu sa-i binecuvinteze.

Desigur ca au fost frati si surori din mai multe locuri, care m-au incurajat si s-au rugat pentru aceasta lucrare. Dumnezeu sa le rasplateasca tuturor.Asa cum va spuneam, in data de 23.03.2015, preaiubitul frate Tony Anthony si partenerul sau de lucrare, John Lawson, au sosit la Galati. Multumesc din toata inima unui preaiubit frate, caruia nu am sa-i dau numele, si care s-a implicat intr-un mod deosebit, punandu-se in totalitate la dispozitia lui Dumnezeu. Ma rog ca Dumnezeu sa-l binecuvinteze si ma rog sa-i implineasca cea mai arzatoare dorinta a inimii.

Asadar in data de 25.03.2015, am vestit Evanghelia Domnului Iisus, in inchisoarea din Focsani, unde un numar de aproximativ 60 de persoane private de libertate au putut sa auda cantarile Evangheliei cantate de preaiubitul frate Calinut de la Tecuci, insotit de preaiubitul frate Stoica Cornel. Fratele John Lawson a depus marturie, fratele Gheorghe Ignat a depus marturia intoarcerii sale din drumul pierzarii, la Cristos, iar preaiubitul frate Tony Anthony a impartasit cu cei prezenti mesajul Evangheliei.Credem cu tarie promisiunea Domnului din Isaia 55:10,11, dar ne si rugam pentru toti cei care au auzit mesajul Evangheliei.

  • alt
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt

No Comments