Evanghelizare in penitenciarele Tichilesti si Braila

Binecuvantat sa fie Numele lui Dumnezeu, care zilnic ne poarta in Carul Sau de Biruinta.

Mult iubiti frati si mult iubite surori,

In data de 26.03.2015, prin indurarea Dumnezeului Celui Viu am putut sa fim prezenti in doua penitenciare: Tichilesti si Braila, alaturi de Tony Anthony, Gheorghe Ignat si John Lawson. Un numar de peste 70 de minori si tineri au putut sa auda marturiile celor trei frati dar si Cuvantul Domnului vestit de preaiubitul frate Tony Anthony. Bucuria a fost mare deoarce mai multi tineri din penitenciarul Tichilesti si-au exprimat dorinta de a citi Cuvantul lui Dumnezu si de a se intoarce cu toata inima la Dumnezeu. Desigur ca acesti tineri sunt tinta multor ispite si atacuri din partea celui rau. Acesta este motivul pentru care va rugam pe toti cei ce cititi aceste randuri, sa va rugati cu putere lui Dumnezeu pentru acesti tineri. Am putut sa ducem la penitenciarul din Tichilesti mai multe articole de igiena personala, precum si cateva mingi de fotbal, palete si mingi de tenis. Dumnezeu sa-i binecuvinteze in mod deosebit pe toti cei care au daruit pentru aceasta lucrare pe care o facem pentru slava lui Dumnezeu. Amintesc aici pe preaiubitii frati si surori din Biserica Crestina dupa Evanghelie din Londra, pastorita de preaiubitii frati Ruben Harii, Vali Vlasceanu si alti frati minunati, care in fiecare an au simtit in mod deosebit cu aceasta lucrare de vestire a Evangheliei. Dumnezeu sa-i binecuvinteze si sa le rasplateasca asa cum numai EL stie sa o faca.


In dupa amiaza zilei de 26 Martie, am mers si in penitenciarul din Braila. Aici, in Clubul Penitenciarului din Braila, au putut sa auda mesajul Evangheliei peste 30 de persoane private de libertate. Desigur ca ne-am fi dorit sa iasa cat mai multi dintre cei care sunt in detentie, numai ca din pacate conditiile pentru a-i scoate la Clubul Penitenciarului sunt destul de severe. Preaiubitul frate Calinut din Tecuci si preaiubitul frate Cornel au inaltat Numele Domnului prin cantari, iar Gheorghe Ignat a depus marturia intoarcerii la Domnul. Si in acest penitenciar, Domnul l-a folosit in mod deosebit pe preaiubitul frate Tony Anthony. Am vazut suflete cercetate de Duhul lui Dumnezeu, exprimandu-si dorinta de a cunoaste mai multe despre Cuvantul lui Dumnezeu. Laudat sa fie Domnul.

Am incheiat ziua de 26 Martie in Biserica Domnului din Tecuci, a fratilor rromi, unde de la orele 18 am putut sa laudam si sa ne inchinam Domnului cu aleasa bucurie. Slavit sa fie Domnul.

  • alt
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt

No Comments