Cu vestea buna a Mântuitorului in penitenciare

Mult iubiti frati si mult iubite surori, har si pace de la Domnul Isus, Mantuitorul nostru

Slavit sa fie Domnul. Prin indurarea Dumnezeului nostru, in zilele de 13 si 14 Decembrie am putut sa ducem iarasi Vestea Buna a Evangheliei in penitenciarele Galati si Braila. Si de aceasta data, alaturi de Evanghelia Domnului Isus am putut sa ducem si un dar celor mai neansemnati frati ai Domnului. Doresc din toata inima si pe aceasta cale, sa multumesc din inima tuturor celor care au simtit cu aceasta lucrare si au avut dragoste pentru aceste suflete care se gasesc inchise de doua ori. Ma rog din toata inima ca Dumnezeu sa binecuvinteze pe toti cei care au daruit, ca sa putem duce in aceste doua penitenciare cate 100 de pachete, in care am pus: o pereche de papuci, un fes, un prosop, o pereche de ciorapi, un cozonac si un sapun, cat si rechizite pentru scoala pe care unii o fac in penitenciar. Daca bunul Dumnezeu rasplateste un pahar cu apa pe care il dai in Numele Lui, cu siguranta va rasplati pe toti cei care si-au deschis inima pentru acesti oameni.
Cantarile pe care Dumnezeu le-a folosit pentru a mangaia si deschide inima celor din detentie, au fost cantate de preaiubita noastra sora Daniela Lacatusu, care a venit de la Resita insotita de mult iubitul ei sot, Nelu. Impreuna cu noi au mai fost si Milica Tofan, Avram Florin Adrian si Daniel Tofan.
M-am bucurat din toata inima ca in penitenciarul Galati undeva la vreo 80 de suflete au putut sa asculte mesajul Evangheliei prin cantare si Cuvantul care a fost vestit de preaiubitul frate Vasile Tofan.
In penitenciarul Braila au iesit sa asculte cantarile si mesajul Evangheliei 135 de persoane private de libertate. Marturia preaiubitului frate Florin Avram a cercetat multe suflete intr-un mod deosebit. Fiind incarecerat de 6 ori in penitenciarele Galati si Braila, fratele nostrum Florin a fost cunoscut si apreciat de foarte multi dintre cei care au participat.
Credem cu toata inima ca Dumnezeu este credincios si la vremea hotarata va face ca al Sau Cuvant sa se intoarca cu rod. Laudat sa fie Domnul. Pentru toate cele ce s-au facut, cu toata inima spun ca Dumnezeu sa fie slavit si laudat in Veci.
Cu aleasa pretuire, nevrednic rob al Domnului Isus

Vasile Tofan


No Comments