Imbracați in haine albe

Mult iubiți frati și mult iubite surori

După o îndelungată pauză în care nu am reușit să mai scriu nici o informație, mă bucur să revin cu vești noi și îmbucurătoare. Slăvit să fie Domnul pentru bunătatea Lui.
În data de 30 Iulie preaiubitul frate Traian Tacu și mult iubita lui soție, Dumitra, au avut marea bucurie să împlinească cuvântul care stă scris în Evanghelia după Marcu la capitolul 16 versetul 16 : ,,Cine va crede și se va boteza va fi mântuit”.
Dumnezeu și-a arătat bunătatea față de soția preaiubitului nostru frate Traian, săvârșind mai multe minuni de vindecare, drept pentru care s-a hotărât să-i dea inima ei Mântuitorului nostru mult iubit. Ca unul care păstoresc înde-aproape famila Tacu pot mărturisi că am văzut schimbări majore atât în viața preaiubitului frate Traian cât și în viața preaiubitei noastre surori Dumitra. Botezul a avut loc la Adunarea Creștina ,,Filadelfia” din Galați.
Desigur că de aici, mântuirea primită în dar trebuie dusă la capăt cu frică(respect,dragoste,dăruire) și cutremur(dorința de a nu mai păcătui).
Trebuie să mulțumesc din toată inima Domnului pentru toți cei care înalță rugăciuni fierbinți pentru lucrarea din închisori. Preaiubitul frate Tacu Traian s-a pocăit de pacatele lui și a hotărât să creadă în Domnul Isus cu vorba și cu fapta, pe când se găsea în închisoarea din Galați în anul 2014.

20170730_173827-1

No Comments