Cu vestea buna a Nasterii Mantuitorului in penitenciare

DSC02852
Mult iubiti frati si mult iubite surori

Imi cer iertare pentru intrazierea cu care scriu aceste randuri, dar pentru a le scrie am depins de cei din penitenciarele Galati, Braila si Tichilesti, pentru a putea sa atasez si pozele care au fost facute cu prilejul Nasterii Mantuitorului mult iubit, Domnul Isus.
In data de 22.12.2015 am fost la Tichilesti, Centrul de detentie pentru minori si tineri. Preaiubitii frati Marian si Emil Anghel alaturi de mult iubitele lor sotii, Magda si Monica, Valer si Nicoleta Adascalului, Gelu Podasca, un preaiubit frate din Galati, care pentru o vreme locuieste in Norvegia, si un preaiubit frate de la Bucuresti, Alexandru Grigorescu, care a locuit 36 de ani in SUA, acolo unde s-a pocait si mai apoi Domnul l-a trimis in Romania. Preaiubitul frate Grigorescu a fost un dependent de droguri, violenta, si multe alte infractiuni. Pentru toate acestea a ajuns in spatele gratiilor unde a petrecut 6 ani. Aici, in detentie, l-a cunoscut pe Domnul si a fost eliberat din cea mai grozava inchisoare, inchisoarea pacatului si totodata vindecat de boli incurabile precum SIDA. Marturia preaiubitului frate Alexandru, cantarile preaiubitilor frati si Cuvantul care a fost propovaduit, a strapuns multe inimi ale celor care au fost prezenti.
Prin harul Domnului si dragostea fratilor care au daruit pentru aceasta lucrare, am putut sa duc pentru penitenciarul Tichilesti aparatura electronica si daruri pentru cei inchisi in valoare de 2200 de lei. Slavit sa fie Domnul

In data de 23.12.2015 am mers in penitenciarul din Braila, unde in jurul a 60 de persoane private de libertate, au putut sa auda Evanghelia si cantari duhovnicesti. Si aici Domnul ne-a ajutat sa ducem 60 de pachete in care sa putut pune un caiet, un pix, o ciocolata, un prosop de hartie, doua biguri, doua pachete de biscuiti, un sapun, un sampon, un cozonac, si un pachet de delicat. Slava Domnului si pentru aceasta binecuvantare de care El ne-a facut parte. DSC_0026

DSC_0035

In data de 24.12.2015 am fost la penitenciarul Galati, aici unde Domnul ne-a facut parte de mari bucurii. A fost o deschidere deosebita pentru Cuvantul Domnului si cantarile care s-au cantat. Cei 60 de detinuti care au participat, au primit cu mare interes Evanghelia. Si aici am putut sa ducem 60 de pachete avand acelasi continut ca in penitenciarul Braila.
DSC04915

DSC04959

Cred din toata inima ca ceea ce am semanat si am udat, intr-o zi, Dumnezeu va face sa creasca. Trebuie sa multumesc mult preaiubitilor frati Marian si Emil Anghel, sotiilor lor mult iubite, preaiubitilor Valer si Nicoleta Adascalului, care s-au pus la dispozitia Domnului cu tot ceea ce au avut. Dumnezeu sa le rasplateasca. Nu in ultimul rand multumesc si frumoasei mele sotii, care a fost trup si suflet in aceasta lucrare. Desigur ca multumesc si preaiubitului frate Alexandru Grigorescu, pentru marturia si aportul adus acestei lucrari.
Multumesc din toata inima tuturor celor care au fost alaturi de aceasta lucrare, prin tot ceea ce au contribuit si daruit. Dumnezeu, dupa marea Lui indurare, sa rasplateasca tuturor, asa cum numai El poate sa o faca.
A Tatalui, Fiului si Duhului Sfant sa fie slava si marirea in veci.
Cu aleasa pretuire si multumire catre Dumnezeu, nevrednic rob al Domnului,

Vasile Tofan

La penitenciarul Galati : DSC04930

DSC04934

DSC04940

La penitenciarul Braila : DSC_0005 (1)

La penitenciarul Tichilesti : foto tichilesti (2)

No Comments