Dupa patru condamnari , devine liber cu adevarat

Ciornei Gica Doru era un tanar de 19 ani, cand a pasit pentru prima data pragul unei inchisori. In anul 1990 pe 8 Martie a primit prima condamnare, in urma unor faradelegi comise. Se elibera din inchisoare hotarat sa nu mai revina niciodata. Dupa o perioada de trei ani petrecuti in libertate, in anul 1993 revine pentru a doua oara in inchisoare. Inconjurat de un anturaj vicios, comite infractiune dupa infractiune, fapt care i-a adus o a treia condamnare, in anul 1994. In anul 1999 intra pentru a patra oara in inchisoare.

Impins de curiozitate, intr-una din zile iese la clubul penitenciarului din Braila. Aici, in urma ascultarii Cuvantului lui Dumnezeu, hotaraste a incepe sa citeasca Biblia. Zi dupa zi, Cirnei Gica Doru, descopera in Cuvantul lui Dumnezeu ca este pacatos si ca are nevoie de iertare si eliberare de sub povara pacatelor care-i distrugeau viata. Acolo, in spatele gratiilor se hotaraste sa se intoarca cu pocainta la Dumnezeu, iar Duhul Sfant prin Cuvantul lui Dumnezeu il naste din nou, punand in inima lui dorinta de a trai o viata placuta Mantuitorului sau. Are parte de multe experiente in incinta inchisorii, toate acestea intarindu-I credinta in Dumnezeu.

Iese pentru a patra oara din penitenciar in anul 2002, numai ca de data aceasta iese un om schimbat si hotarat sa arate familiei si celor din jur, ca intr-adevar Dumnezeu il schimbase. Desi a avut parte de multe incercari, primeste din partea lui Dumnezeu putere ca sa le biruiasca.

Pe 15 septembrie 2002 implineste porunca Domnului Iisus si savarseste actul botezului nou testamental, integrandu-se intr-o biserica evanghelica din Braila.

In anul 2007 se casatoreste cu o deosebita fata credincioasa si frumoasa, din Republica Moldova. Are trei copii si prin harul lui Dumnezeu, Ciornei Gica Doru, este un om util familiei si societatii in care traieste. Dumenzeu, prin Evanghelie, l-a transformat pe Doru intr-un om responsabil, un om gata sa sara in ajutorul semenilor sai, un om care a inteles ca infractionalitatea nu poate sa faca parte din viata unui om.

Astazi locuieste in judetul Braila, si desi duce parte de multe lipsuri, munceste cu mainile lui in fiecare zi, pentru a-si intretine familia si pentru a trai frumos inaintea lui Dumnezeu si a oamenilor din jurul sau.

  • alt
  • alt
  • alt
  • alt

No Comments