Mult iubitii mei frati si mult iubite surori

Pentru ca suntem la inceputul unui nou an, 2015, doresc sa transmit tuturor harul si pacea Domnului Isus, sa va fie inmultite pe deplin. Daca ne ajuta Dumnezeu si ne tine cu viata si cu sanatate, imi doresc ca anul acesta sa fie un an cu multa roada in viata personala si pentru Imparatia lui Dumnezeu. Nu este o noutate ca traim vremuri grele si foarte grele, vremuri in care tot mai multi leapada credinta si se alipesc de duhuri inselatoare. (1Timotei 4:1)

In tot mai multe locuri se predica o Evanghelie povestita, vorbita, dar lipsita de puterea de transformare, de ungerea Duhului Sfant. Cuvintele apostolului Pavel din 1Corinteni 2:1-5, sunt atat de reale pentru aceste vremuri. Oamenii vin in Casa lui Dumnezeu, asculta Cuvantul, dar tragedia este ca nimic nu se intampla in viata lor, sau daca se intampla, este doar o forma de evlavie. Ma uit cu durere cum Adunarile noastre sunt tot mai pline de crestini morali, bine imbracati, bine parfumati, bine educati, dar nu sunt nascuti din nou, plini de puterea Duhului Sfant. Mi-a placut foarte mult gandul unui preaiubit frate care spunea ca in Casa lui Dumnezeu trebuie sa aiba loc trei importante aspecte: a) Marile confruntari, b) Marile hotarari, c) Marile schimbari. Omul trebuie sa se confrunte cu sfintenia lui Dumnezeu, trebuie sa ia hotarari sfinte, si trebuie sa aiba loc schimbari in viata lui.

Daca imi doresc ceva in anul acesta, imi doresc ca slava lui Dumnezeu sa revina in Casa lui Dumnezeu, iar Duhul Sfant sa fie lasat sa lucreze cu putere. Imi doresc ca sufletele care vin sa asculte Evanghelia sa fie strapunse in inima de Duhul Sfant, pentru ca mai apoi sa fie nascute din nou. Imi doresc ca programele religioase din multe Adunari, sa redevina slujbe duhovnicesti, sfinte, pline de putere.

La sfarsitul anului 2014, intre 22-26 Decembrie, am avut harul sa merg cu familia la Scoala Biblica Maranata, o sezatoare duhovniceasca unde Duhul Sfant coboara ca sa mangaie, sa ridice, sa vindece, sa zideasca, sa mustre. Dumnezeu ne-a facut parte de bucurii sfinte. Desi la inceput am crezut ca nu va fi ca la alte sesiuni din trecut, deoarece multi din cei prezenti erau noi, s-a dovedit ca Dumnezeu este Credincios si plin de Dragoste. Am plecat de la Scoala Maranata cu trei ganduri pentru anul 2015, iar aceste ganduri vi le doresc sa va-nsoteasca pe tot parcursul anului: 1) Nu te gandi la lucrurile de pe pamant, ci la cele din Cer. Cauta cu toata inima Imparatia lui Dumnezeu si nu lucrurile materiale. 2) Nu te ingrijora de nimic. Arunca totul asupra Domnului. 3) Nu te teme, crede numai.

Va doresc tuturor bucurii sfinte, sa cresteti tot mai mult in omul dinlauntru, putere de Sus, si mult har in lucrarile pe care le faceti spre slava lui Dumnezeu. Va multumesc din inima tuturor celor ce ne sustineti in rugaciunile dvs.

Cu aleasa pretuire si cu toata dragostea, nevrednic rob al Domnului,

Vasile Tofan

No Comments