Acţiune desfăşurată la două penitenciare din Craiova

In zilele de 25 şi 26 Aprilie 2012, cu ajutorul lui Dumnezeu, am desfăşurat două slujbe binecuvântate la penitenciarul de Minori şi Tineri, şi la penitenciarul de maximă siguranţă din Craiova. Preaiubitul frate Mike Olari, un frate cu o inimă mare şi plină de dragoste faţă de cei închişi, a organizat cele două evanghelizări, la cele două penitenciare. Miercuri, 25 Aprilie 2012 am vestit Cuvântul Domnului la penitenciarul de Minori si Tineri din Craiova. Vasile Tofan şi Ştefan Irinel au mărturisit despre modul în care Dumnezeu le-a schimbat viaţa, pe când se găseau în detenţie. Am văzut atât de limpede cum toţi cei peste 200 de deţinuţi prezenţi pe terenul de sport al penitenciarului, au fost profund cercetaţi de Duhul lui Dumnezeu, prezent în acel loc. Dorinţa fierbinte pe care o avem, este aceea de a ne ruga cu putere pentru aceşti tineri, ca Dumnezeu sa le schimbe inima, să-i nască din nou. Vă rugăm pe toţi cei care citiţi aceste rânduri, să ne susţineţi în rugăciunile dvs. Avem dorinţa să-i putem vizita pe tinerii din acel penitenciar, măcar o dată pe lună. Credem cu tărie că Dumnezeu are un minunat plan cu aceşti oameni aflaţi dincolo de gratii.

Joi, 26 Aprilie, am fost prezenţi în penitenciarul de maximă siguranţă din Craiova, aici unde îşi ispăşesc pedeapsa peste 1500 de suflete. În clubul penitenciarului, au fost prezenţi în două serii, peste 150 de deţinuţi. Şi aici, Domnul ne-a însoţit cu harul Său. Am văzut suflete profund cercetate, am văzut oameni plângând. Domnul a lucrat cu mare putere în mijlocul acestor oameni. Ne-am bucurat să-i avem alături de noi şi pe preaiubiţii fraţi din Craiova şi Slatina: Sami Trif, Muri, Lupu, si un frate din Statele Unite, american la origine. Nădăjduim ca şi în acest penitenciar, sa revenim măcar o dată pe lună.

Vă rugăm în Numele Domnului, să ne purtaţi pe braţe de rugăciune. De fiecare dată când intrăm în aceste locuri, ne confruntăm cu duhuri dintre cele mai rele. Avem nevoie de protecţia Domnului, pentru noi şi familiile noastre. Dumnezeu să ne ocrotească şi să ne umple de putere.

Sperăm ca atunci când vom intra în posesia filmărilor care s-au făcut, să le putem pune şi pe pagină. Toate, la vremea hotărâtă. Mulţumim tuturor celor care ne susţineţi în rugăciune. Dumnezeu să vă binecuvinteze.

În data de 2 Mai, la Galaţi, alături de preaiubitul frate Irinel Ştefan, Dumnezeu ne-a oferit posibilitatea să daruim câte o carte cu mărturiile noastre, handbalistelor de la Oltchim Râmnicu Vâlcea. Atât antrenorului Radu Voinea cât şi fetelor pe care le antrenează, le-am dăruit cartea ,,Eram orb şi acum văd” şi ,, Dezlegaţi-l şi lăsaţi-l să meargă”. Prea iubita noastră soră in Hristos, Talida Tolnai, portarul echipei, o fată credincioasă, a fost aceea care ne-a ajutat să dăruim aceste cărţi. Ne rugăm ca Dumnezeu să cerceteze şi să schimbe viaţa lor.

Toată slava, gloria, mărirea şi lauda, să fie pentru Dumnezeu şi numai pentru EL.

Cu dragoste si pretuire, nevrednici robi ai Domnului,

Vasile Tofan si Irinel Stefan

No Comments