Slăvit să fie Numele Domnului, mult iubiţi fraţi şi mult iubite surori

Datorită dragostei lui Dumnezeu şi a bunătăţii Lui fără de margini, în data de 16 decembrie 2011, la Penitenciarul de Minori şi Tineri din Tichileşti judeţul Brăila, am putut să înalţăm şi să cinstim Numele Domnului în prezenţa a 90 de minori şi tineri. Cu ocazia acestui eveniment, am invitat pe secretarul Asociaţiei “Urim şi Tumim”, Ştefan Irinel, dar şi pe doi prea iubiţi fraţi, care au cântat şi au lăudat Numele lui Dumnezeu; Vasile Micula si Zeno. Împreună cu noi au mai fost alţi doi distinşi fraţi : Marian si Emil Anghel, doi fraţi care au pe inimă această lucrare din închisori. Mesajul Evangheliei a fost vestit de prea iubitul frate Irinel Ştefan şi de preaiubitul frate Vasile Tofan. Pentru că şi de această dată, Dumnezeu ne-a purtat de grijă în chip minunat, am putut să ducem celor care sunt privaţi de libertate, 100 de treninguri, 100 de ciocolaţi si 100 de carţi “Iertat de doua ori”. Ţin să multumesc din inima Domnului, dar şi unei scumpe surori a carei inimă bate de dorinţa de a fi mântuiţi, tinerii şi minorii din penitenciarul Tichileşti, preaiubita soră Silvia Pintilie.

71

72

De asemenea dorim să mulţumim din inimă preaiubiţilor fraţi şi surori din Biserica Crestină după Evanghelie “Betel” din Londra, pentru inima lor sensibilă faţă de cei închişi. Mă rog fierbinte, ca Dumnezeu să vă răsplatească cum numai EL ştie să o facă. Mulţumesc tuturor celor care ne purtaţi în rugăciune. Fie slăvit Numele Domnului. Luna viitoare, voi putea sa pun pe pagina de internet şi câteva secvenţe video, din ceea ce am putut să facem la penitenciarul Tichileşti.

Mulţumesc din inimă si conducerii penitenciarului Tichileşti, în mod deosebit d-nei Director Jenie Gianina Crăciun şi comisarului şef, Ionel Ceama, doi oameni deosebiţi şi deschişi pentru ceea ce ,,Urim şi Tumim” desfaşoară în penitenciarul Tichileşti. De altfel tuturor cadrelor penitenciarului Tichileşti, ţin să le mulţmesc pentru disponibilitatea de care au dat dovadă de fiecare dată cand am fost prezenţi în Penitenciarul din Tichileşti. Dumnezeu sa-i binecuvinteze pe toţi.

Pentru tot ceea ce am putut sa realizăm, mulţumim din inimă lui Dumnezeu, care ne poartă pe braţul Său Atotputernic. Binecuvantat să fii Doamne Dumnezeule Mareţ.

Vă doresc tuturor un an nou binecuvântat, plin de realizări sfinte, sănătate şi o cât mai multă apropiere de Dumnezeu. Fiţi mult binecuvântaţi.

În slujba Regelui Isus, nevrednicul rob,

Vasile Tofan

No Comments