Colaborare intre “Urim si Tumim” si ANP

Mult iubiti frati si mult iubite surori

Ma bucur nespus sa va aduc la cunostinta ca in ziua de 23.11.2011, insotit de un preaiubit frate din Bordul Asociatiei “Urim si Tumim”, Alin Padureanu, la sediul Administratiei Nationale a Penitenciarelor, am semnat protocolul de colaborare dintre “Urim si Tumim” si ANP. M-am bucurat sa o cunosc pe sefa Serivicului Educativ, d-ra Morar, care s-a aratat incantata de initiativele si colaborarea cu Asociatia “Urim si Tumim”. In discutiile care s-au purtat, s-a subliniat in mod deosebit, nevoia construirii unor Centre de Reabiliatre si Reintegrare, pentru cei care urmeaza sa fie pusi in libertate, dupa ce au ispasit detentia.

Pe aceasta cale, va rog fierbinte pe toti cei care ne urmariti pe internet si sunteti alaturi de noi, sa inaltati rugaciuni fierbinti catre Dumnezeu, pentru realizarea acestor Centre de Reintegrare. Stim cu totii ca Societatea, respinge categoric un om iesit din penitenciar si cu greu ii ofera sansa reintegrarii. De multe ori familiile celor eliberati din detentie, nu fac fata pentru a-i ajuta, iar acesti oameni risca sa se intoarca iarasi in penitenciar. Ne rugam lui Dumnezeu, Cel care ne poate ajuta sa realizam aceasta urgenta nevoie, pe care cei eliberati din inchisori, o au. Fie ca bunatatea Domnului si dragostea Lui pentru oameni, sa ne deschida usi si sa ne dea cele necesare, realizarii acestui proiect.

Daca ne va ajuta Dumnezeu si vom fi sanatosi, dorim ca in data de 16 decembrie, sa putem desfasura prima activitate cu caracter moral-religios, in Penitenciarul de Minori si Tineri din Tichilesti, jud. Braila. Dumnezeu sa fie slavit si glorificat in tot ceea ce am facut pana aici, dar si in ceea ce vom realiza de aici incolo. Multumiri fie aduse lui Dumnezeu si tuturor celor ce ne sprijiniti si ve-ti dori sa ne sprijiniti, fie pe plan spiritual, fie pe plan material. Dumnezeu sa va binecuvinteze.

In slujba Regelui, nevrednicul Sau rob,

Vasile Tofan

No Comments